Vsota vaših nakupov se bo seštevala in bo vidna na računu, ki ga boste prejeli na blagajni. Tako boste vsak trenutek lahko videli vaš skupni znesek za bonus. Kartice ne morete uporabljati pri nabavi blaga na dobavnico. Bonusi se obračunavajo po naslednji lestvici:

300,00 € – 999,00 €
2% (6 € – 20 €)
1.000,00 € – 2.999,00 €
3% (30 € – 90 €)
nad 3.000,01 €
4% (120 € – 220 €)

Primer: če ste v izbranem tromesečju pri nas nakupili za 1.120 €, boste po koncu obračunskega obdobja prejeli bon v vrednosti 33,60 €, ki ga boste lahko unovčili v naslednjem tromesečju. Imamo štiri obračunska obdobja, po katerih se beležijo oz. seštevajo vsi gotovinski nakupi:

od 1. januarja – 31. marca
od 1. aprila – 30. junija
od 1. julija – 30. septembra
od 1. oktobra – 31. decembra

Glede na doseženo lestvico se obračuna bon za popust. Prejeli ga boste po pošti, po koncu tri mesečnega obračunskega obdobja. Bon je vnovčljiv v vseh naših poslovalnicah do datuma, navedenega na bonu.

Osnovna pravila:
Izdajatelj kartice: Kmetijsko gozdarska zadruga Škofja Loka z.o.o., Kidričeva cesta 63a, 4220 Škofja Loka.
Pridobitev kartice ugodnosti: Kartico ugodnosti (osnovno in tri male za družinske člane) lahko pridobi vsaka fizična oseba stara nad 18 let, ki izpolni pristopno izjavo na zadnji strani.
Uporaba kartice: Kartico se lahko uporablja v vseh poslovalnicah Kmetijsko gozdarske zadruge tako v živilskih kot v reprodukcijskih trgovinah.
Kartica ugodnosti se upošteva pri plačilu na blagajni, z gotovino ali s plačilno kartico. Nakup se lahko zabeleži le s predložitvijo kartice ugodnosti.
Ob koncu vsakega obračunskega obdobja se vsi zabeleženi gotovinski nakupi na kartici seštejejo in obračuna se bon za popust, ki ga lahko koristite pri enem od naslednjih nakupov.
Bon se prejme po pošti po koncu obračunskega obdobja.
Unovčenje bona: Bon velja kot gotovina. Unovčite ga lahko pri enkratnem nakupu v katerikoli poslovalnici Loške zadruge. Vrednost nakupa je lahko enaka ali višja od vrednosti bona.
Veljavnost bona: Unovčenje bona velja do konca naslednjega obračunskega obdobja oz. do datuma navedenega na bonu. Po končanem obračunskem obdobju boni niso več unovčljivi.
Varstvo osebnih podatkov: S podpisom pristopne izjave se strinjate, da izdajatelj kartice Kmetijsko gozdarska zadruga z.o.o. Škofja Loka, uporablja vaše podatke za tržne namene: obveščanje o novostih, posebnih ugodnostih, ter jih zbira za namene trgovinske statistike.
Izguba kartice: Izgubo kartice ali spremembe vaših osebnih podatkov, nam sporočite po e-pošti: info@loska-zadruga.si ali pa nas obvestite na naslov Kmetijsko gozdarska zadruga z.o.o. Škofja Loka, Kidričeva cesta 63A, 4220 Škofja Loka.
Imetnik sam prevzame odgovornost o uporabi in morebitni zlorabi kartice ugodnosti.
Pravila uporabe kartice: Pravila uporabe kartice ugodnosti se lahko spreminjajo samo na začetku obračunskega obdobja.
Morebitne spremembe bodo objavljene v naših poslovalnicah ter na naši spletni strani www.loska-zadruga.si.
Izdelava MISIT Mitja Hlede s.p.